Soundtrack.bg
Мандалорецът

Педро Паскал иска да продължи да играе Дин Джарин, но феновете са недоволни

Филмовата звезда Педро Паскал потвърди, че има желанието да продължи да играе Дин Джарин – главният персонаж в спиноф сериала от „Междузвездни войни“ „Мандалорецът“.

Преди броени дни приключи сезон 3 на сериала, но някои от феновете останаха недотам доволни от събитията. Причина за това бе усещането, че Дин Джарин и Грогу сякаш не бяха в центъра на събитията, а в главната роля бе Бо Катан (в ролята – Кейти Секоф) – друг от персонажите в шоуто.

Оказа се обаче, че има основателна причина това да е така, а именно – малкото време, което Педро Паскал е прекарал на снимачната площадка. Причина за това е участието му в друг сериал – „The Last of Us: Последните оцелели“ и натоварения му график. Това създаде доста проблеми на „Мандалорецът“, макар и продуцентите все пак да успяха да работят с това, което е налично. Паскал успя да каже репликите си, а в повечето време на екран бе неговият дубльор – така или иначе човекът под бронята на Дин Джарин не се вижда.

Говорейки с Entertainment Tonight, Педро Паскал потвърди, че има желание да продължи да играе в „Мандалорецът“.  Той заяви: „Дори и да не мога да вляза в костюма, някой друг може да го направи“, може би визирайки липсата си от снимачната площадка за голяма част от сезон 3.

Ясно е, че въпреки възхода на Бо Катан в сезон 3, Дин Джарин и Педро Паскал остават лицата на „Мандалорецът“, заедно с Грогу, разбира се. На този етап знаем, че със сигурност ще има четвърти сезон на шоуто, а дали ще има и пети – това вече не знам. Може обаче да се каже, че от всички сериали по „Междузвездни войни“ в Disney+, „Мандалорецът“ е този с най-голяма фенска база. От Walt Disney също осъзнават това, поради което трудно биха решили да му „дръпнат шалтера“, поне на този етап и въпреки натоварения график на Педро Паскал.