Soundtrack.bg

Сериалът по The Last of Us може да продължи повече от два сезона

Въпреки че има само две игри издадени до този момент, сериалът по The Last of Us може би ще продължи в рамките на повече от два сезона. Според материал на CBR, един от създателите на шоуто Крейг Мейзин не смята да спира след предстоящия сезон 2.

Първи сезон на „The Last of Us: Последните оцелели“ представи събитията от първата игра, като разбираемо, сезон 2 ще представи какво се случи в продължението. Макар и да бе съобщено, че ще има известни разлики със сюжета на сезона, макар и все още да не знам какви точно.

А според Крейг Мейзин, явно няма причина да се спира след втори сезон, имайки предвид качеството и успеха на първия.

Той заяви: „Нашият план е да продължим повече от още един сезон. Бихме искали да поостанем наоколо“.

В The Last of Us участва звездата от The Mandalorian Педро Паскал и актрисата от Game of Thrones Бела Рамзи като контрабандиста Джоел Милър и тийнейджърката Ели Уилямс, докато се движат в апокалиптичен пейзаж, заразен от същества, наречени „заразените“ – объркани, диви чудовища, които някога са били хора, преди гъбата кордицепс да превземе мозъка им. Ели е мистериозно имунизирана срещу инфекция с кордицепс и Джоел е натоварен да я предаде на бунтовническа група, наречена Светулките, с надеждата да намери ваксина.

Мрачният, почти безнадежден свят на The Last of Us е оставил Джоел дистанциран, груб мъж, който избягва да се сближава с другите. Времето, през което пази Ели, успява да го накара да започне да се грижи за нея, което се отразява на края на Сезон 1 по начини, които… не са непременно положителни, в зависимост от вашата перспектива.

Е, остава да видим и какво ще се случи във втори сезон на The Last of Us, макар и онези, които да са изиграли втората игра, вече да знаят. Но както посочихме, очаква се да има известни разлики.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.