Soundtrack.bg

Звезда на Marvel призна, че е огромен фен на DC

Въпреки че е една от звездите на кино вселената на Marvel, американският актьор Самюъл Джаксън не крие, че е огромен фен на комиксите на големия конкурент DC.

Във филмите на Marvel Джаксън изпълнява важната роля на Ник Фюри от SHIELD – човекът, който събира отмъстителите и ги прави един отбор. Той участва в голяма част от филмите, а скоро ще го гледаме и в сериала Secret Invasion в каталога на Disney+.

Актьорът бе гост в подкаста Happy Sad Confused, където той призна, че преди да поеме ролята на Ник Фюри в MCU, не е чел нито един комикс на Marvel.

Джаксън заяви: „Нека кажем истината – не бях чел каквито и да е комикси на Marvel през живота си. Запознах се с героя си чак след като получих ролята на Ник Фюри. Но винаги съм чел комиксите на DC. Когато растях, че четяхме за Батман, Супермен, Аквамен…“

Самюъл Джаксън като Ник Фюри във филмите на Marvel

След като изрази любовта си към DC, Самюъл Джаксън бе попитан дали би приел и роля в кино вселената на DC. Той отговори: „Ами, вижте… ние актьорите, всички сме наемници. Това е, което правим. Не знам дали ще имам възможността да прочета сценарий на DC, който да ме накара да кажа – „Да, това е яко!“ Може да се каже обаче, че през целия си живот съм бил фен на комиксите“.

В Secret Invasion Ник Фюри отново ще има важна роля. Той ще се завърне на Земята, за да подготви защитата ѝ при инвазия на цивилизацията Скрул. Secret Invasion ще можем да гледаме в стрийминг платформата Disney+ от 21 юни нататък.

В момента по кината пък е новият филм на Marvel, в който главни действащи лица са най-малкият супергерой Антмен и новият злодей в MCU Канг. След това ще можем да гледаме новия „Пазители на галактиката“, участие в който взима и българската актриса Мария Бакалова.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.