Soundtrack.bg
Киану Рийвс

Киану Рийвс ще се снима в нов филм на Apple

Холивудската звезда Киану Рийвс е подписал договор за участие в нов филм на корпорацията Apple за нейната стрийминг платформа AppleTV+. Лентата носи името Outcome, а в нея Рийвс ще играе в партньорство с друго голямо име в кино индустрията – Джона Хил.

Самият Джона Хил е един от авторите на новия филм на Apple Studios, като той работи в партньорство със сценариста Ерза Уудс. Хил ще влезе и в ролята на режисьор на продукцията, която е определена като „черна комедия“, съобщава The Hollywood Reporter.

Outcome ще разкаже историята на Рийф, в ролята на когото ще видим Киану Рийвс. Той е актьор от Холивуд, който обаче е изпаднал в сериозна криза по отношение на кариерата си. В резултат на това, сега Рийф трябва да се изправи лице в лице със собственото си минало. Появява се видео от миналото, което ще го изнудва. А как ще се справи Рийф в ситуацията, това ще разберем от тази черна комедия.

Джона Хил ще бъде и сред продуцентите на проекта, участвайки със собствената си компания Strong Baby.

Колкото до Киану Рийвс, в момента в кината можем да гледаме четвъртия филм по Джон Уик с негово участие. В него канадският актьор отново влиза в ролята на екшън герой, който оставя след себе си море от трупове. Не се знае обаче кога и дали ще можем да гледаме „Джон Уик“ 5, тъй като създателят на поредицата намекна, че възнамерява да ѝ даде малко почивка в близките няколко години.

Киану Рийвс (Keanu Reeves) е канадски актьор, роден на 2 септември 1964 г. Той е известен с ролите си във филми като „Матрицата“ (The Matrix), „Бързи и яростни“ (The Fast and the Furious), „Джон Уик“ (John Wick), „Адвокат на дявола“ (The Devil’s Advocate), „Дракула“ (Bram Stoker’s Dracula) и много други. Киану Рийвс е известен не само с актьорските си постижения, но и със своята филантропична дейност и обществена активност.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.