Soundtrack.bg
Бри Ларсън

Бри Ларсън призна, че е изпитвала страх да стане част от Marvel

Носителката на „Оскар“ Бри Ларсън призна, че е изпитвала силен страх от това да стане част от кино вселената на Marvel.

Както е известно, в MCU Ларсън изпълнява ролята на Капитан Марвел – един от най-могъщите супергерои във вселената. Тя записа дебюта си през 2019 година, но призна, че цялото внимание, което ѝ е донесъл този ангажимент, леко я е уплашил.

Пред Harper’s Bazaar Ларсън призна: „Страхувах се от всичко, което ще се случи с мен“. Тя допълни, че участието в толкова голям блокбъстър, част от може би най-големия франчайз в света на киното, ще ѝ попречи „да бъде нормален човек“. И да прави онези неща, които обича.

Тя обясни: „Питах се, какъв е този свят, дали това са изборите, които трябва да направя като актриса? Всеки път, когато съм поставена твърде много на пиедестал, моята работа е да намеря начин да премахна това нещо вътре в себе си“.

През тази година Бри Ларсън отново ще влезе в ролята на Капитан Марвел. Режисьор на филма е Ниа ДаКоста, позната по работата си по римейка на „Кендимен“ от 2021 година.

Иначе следващият филм от вселената на Marvel ще бъде „Пазители на галактиката“ 3, където роля получи и българската актриса Мария Бакалова. Там тя ще изпълнява ролята на съветското куче Козмо, което също намира място в историята.

В момента кино вселената на Marvel се разгръща в своята „Multiverse“ сага, която наследи „Infinity“ сагата, приключила с блокбъстъра „Отмъстителите: Краят“. Петата фаза на MCU започна с „Антмен и Осата: Квантомания“, а до края на годината ще гледаме „Пазители на галактиката“ и „Капитан Марвел“. През следващата година пък очакваме нов филм за Капитан Америка, както „Тъндърболтс“, завръщането на Блейд и третата част на „Дедпул“. Определено няма да скучаем, защото мултивърс сагата става все по-интересна, а въпреки многото съдържание с марката „Marvel“, феновете остават заинтригувани от идеите на Кевин Файги и компания.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.