Soundtrack.bg

Тарън Еджъртън: Не съм правилният избор за Бонд

Британският актьор Тарън Еджъртън до голяма степен се отписа от битката за следващ Джеймс Бонд. Както е известно, ролята на 007 е вакантна, откакто Даниел Крейг приключи с нея след филма „Смъртта може да почака“.

Името на Тарън Еджъртън е едно от тези, които често се споменават за наследник на Даниел Крейг. Самият той обаче не смята така, защото не се определя като „подходящ“ за 007. Това е въпреки факта, че вече сме го гледали в поредицата „Кингсмен“, която е подобна на тази за Джеймс Бонд.

Говорейки пред британската преса, Еджъртън посочи: „Не мисля, че съм правилният избор за това. За да бъдеш Бонд, трябва постоянно да изглеждаш и стоиш като статуя. А това е нещо, което все още не мога. Винаги съм имал проблеми с теглото си“.

Освен това, Тарън Еджъртън не е особено вдъхновен и от идеята на продуцента Барбара Броколи, че следващият Бонд може да се обвърже с ролята за период от 15 години. Което, трябва да признаем, е доста време за какъвто и да е ангажимент, дори и да става дума за самия агент 007.

Кой ще наследи Даниел Крейг в ролята на Бонд?

Но търсен ли е изобщо Еджъртън за ролята? Самият той потвърди, че това никога не се е случвало.

„Всичко това няма значение, тъй като към мен е имало точно нула обаждания“, заяви той.

Спекулациите за следващ Бонд обаче продължават с пълна сила. Смята се, че основен фаворит за ролята е младият Аарън Тейлър-Джонсън.

Споменава се и името на Идрис Елба, който не крие, че е голям фен на поредицата и се познава отлично с продуцентите на франчайза. Елба обаче не крие, че на този етап всичко това е изцяло спекулация и че няма нищо конкретно, което да го свързва с възможността да наследи Даниел Крейг като най-популярния таен агент на планетата.

Е, остава да почакаме и да видим какво ще се случи. И кой ще бъде следващият Джеймс Бонд.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.