Soundtrack.bg

Марго Роби може да се завърне като Харли Куин

Американската актриса Харли Куин може да се завърне отново в ролята си на Харли Куин. Това потвърди новият шеф на кино вселената на DC Джеймс Гън, който в момента преструктурира DCEU, поради което доста от досегашните актьори ще отпаднат от сметките. Възможно е обаче Марго Роби да не е сред тях.

Попитан в Twitter дали би искал отново да работи с актрисата, след като това се случи в „Отрядът самоубийци“, Джеймс Гън отвърна: „Със сигурност.“

Разбира се, в случая отговорът на Джеймс Гън не е толкова изчерпателен, но все пак е достатъчно категоричен – той е готов да продължи да залага на красивата Роби и в бъдеще.

До този момент русокосата красавица е влизала три пъти в ролята на Марго Роби. Това се случи в двата филма за отряда самоубийци, както и в посветения изцяло на героинята ѝ „Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин“ от 2020 година.

Иначе по-рано този месец Джеймс Гън потвърди пред феновете, че лично той ще режисира следващия филм за Супермен. Той ще бъде и автор на сценария, като лентата се очаква на голям екран през лятото на 2025 година. На този етап знаем, че във филма ще видим една по-ранна версия на Супермен, а в ролята няма да се завърне Хенри Кавил, който до този момент бе избраника за титуляр.

В момента целта пред Джеймс Гън е да навакса изоставането на DC от големия конкурент Marvel. Заедно с Питър Сафран, той бе назначен за изпълнителен директор на DC Studios. От Warner Bros се надяват, че Гън ще може да използва пословичната си креативност и визия, за да направи филмите на DC далеч по-атрактивни за публиката. Нещо, което невинаги се случва, особено сравнено с мащабните продукции на Marvel. А дали отново ще видим Марго Роби като Харли Куин, това времето ще покаже.