Soundtrack.bg

Джеймс Хетфийлд ще се снима във филм с Питър Динклидж

Фронтменът на Metallica Джеймс Хетфийлд има нова роля в киното. Стана ясно, че метъл легендата ще се снима в уестърн филм, рамо до рамо със звездата от „Игра на тронове“ Питър Динклидж, когото познаваме като Тирион Ланистър.

Това не е първа актьорска роля на Хетфийлд. Той изигра полицая Боб Хеуйард във филма за Тед Бънди Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile, като освен това даде гласа си за персонажи в проектите Dave The Barbarian и Skylanders Academy.

Новият филм на Джеймс Хетфийлд носи името The Thicket, като той ще бъде адаптация на романа със същото име на писателя Джо Р. Лансдейл. Съобщава се, че освен Хетфийлд и Динклидж, Джулиет Люис е друго популярно име, което ще стане част от филмовия проект.

Все още не знаем каква ще бъде ролята на Джеймс Хетфийлд във филма, но историята проследява отвличането на момиче от убиец на име Cut Throat Bill. Тогава братът на момичето наема ловеца на глави Реджиналд Джоунс (в ролята – Питър Динклидж) да я намери, заедно със своята банда от загубеняци.

Пред Deadline Питър Динклидж сподели: „Изключително развълнуван съм, че ще поместим историята на Джо Лансдейл на големия екран. Пътешествие в сърцето на мрака, за да намериш любовта и да я върнеш на полагащото й се място.“

Снимките на филма вече протичат в района на Калгари, Канада. Режисьор на филма е Елиот Лестър, когото познаваме от Nightingale. На този етап нямаме и информация относно датата на премиерата на лентата.

Иначе Metallica наскоро споделиха трети сингъл от техния следващ албум 72 Seasons, носещ името „If Darkness Had A Son“. Бандата отново ни радва с добре познатия си саунд, като можем единствено да се радваме, че дори и толкова години след нейното основаване, креативната ѝ енергия не спира. 72 Seasons очакваме на 14 април и наистина нямаме търпение да го чуем, защото това все пак е Metallica.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.