Soundtrack.bg
Том Круз

Том Круз останал силно развълнуван от срещата с Вал Килмър

Холивудската звезда Том Круз призна, че се е почувствал силно емоционално, срещайки се за кратко с Вал Килмър на снимачната площадка на „Топ Гън: Маверик“.

Във филма Круз повтори легендарната си роля на Питър „Маверик“ Митчъл от „Топ Гън“ от 1986 година. В новия филм той се появява за кратко в обща сцена с Вал Килмър – друга от звездите от оригиналния „Топ Гън“.

Във филмите Вал Килмър играе ролята на Том „Айсмен“ Казански, но участието му в новия филм е съвсем малко. Основна причина за това е неговото здравословно състояние. През 2015 година Килмър бе диагностициран с рак, а оттогава е принуден да говори чрез специално устройство.

„Просто искам да кажа, че ми стана наистина емоционално. Познавам се с Вал от десетилетия“, каза Круз по време на участието си в шоуто на Джими Кимъл.

Той добави: „Да се завърне на снимачната площадка и да изиграе отново персонажа си… той е толкова могъщ актьор, че веднага може да се превърне в своя герой. Гледаш го и виждаш Айсмен!“

„Плачех. Почувствах се много емоционално. Той е толкова брилянтен актьор и наистина обичам работата му“.

„Топ Гън: Маверик“ на режисьора Джоузеф Козински се превърна в изключително успешен, напук на някои съмнения, които имаше към филма. Лентата заработи почти 1.5 милиарда долара в боксофиса, като дори получи номинация за най-добър филм на предстоящите награди „Оскар“. „Топ Гън: Маверик“ е самото доказателство, че понякога продълженията на култови филми могат да бъдат и успешни, въпреки началното недоверие към тях.

Иначе Том Круз вече се готви за ролята си в проекта, който ще бъде заснет на борда на Международната космическа станция – първи в историята от този вид. Така актьорът може да се превърне в първият цивилен гражданин, който ще получи шанса да се разхожда в Международната космическа станция. А за нас няма да остане друго, освен да гледаме как го прави.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.