Soundtrack.bg

След „Супербоул“: Риана ще пее и на „Оскарите“

Поп звездата Риана ще се представи на живо и на следващата церемония по връчване на наградите „Оскар“. Това ще се случи скоро след паметното ѝ шоу на „Супербоул“, където тя изпълни части от най-големите си хитове през годините.

Този път Рири няма да пее неща от миналото, а ще изпълни песента „Lift Me Up“ от последния филм за Черната пантера на Marvel. Това е и една от песните, номинирани за „Оскар“ през тази година. А дали Риана ще успее да грабне статуетката, това предстои да видим.

Риана е не само изпълнител на „Lift Me Up“, но и автор на песента. В написването ѝ участие взимат още режисорът на филма Райън Куглър, Tems и Лудвиг Горансон.

Самата Рири сподели, че очаква през тази година да издаде своя девети студиен албум. Тя добави, че би било „нелепо“ ако това не случи.

Поп звездата довери: „Искам това да се случи през тази година. Честно казано, би било нелепо ако не се случи. Истината е, че просто искам да се забавлявам и да си прекарам добре. Искам да създавам музика и видеа“.

В момента Риана отново е бременна от приятеля си A$AP Rocky и е в очакване на второто си дете. Не е тайна, че в последните години музиката не бе приоритет за нея, като Риана се бе отдала на бизнесите, които я направиха най-богатата жена в музиката към момента. Явно обаче времето в студиото ѝ е липсвало, защото тя е готова отново да пее и да създава нови песни.

Междувременно стана ясно, че след случилото се между Уил Смит и Крис Рок през миналата година, този път на „Оскарите“ ще има специален екип за кризисни ситуации. Въпросните хора ще се опитат да направят така, че да не се стига до нови подобни инциденти в бъдеще. Самият Уил Смит е наказан от Академията и няма право да присъства на церемонията.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.