Soundtrack.bg

Дейвид Харбър призна: Време е Stranger Things да приключи

Актьорът от Stranger Things Дейвид Харбър е напълно съгласен с решението сериалът на Netflix да приключи след края на предстоящия пети сезон.

Доста фенове на шоуто искат то да продължи и след петия сезон, но уви, това няма да се случи. Решението е окончателно, а Дейвид Харбър е на мнение, че действително сега е моментът за големия финал.

В Stranger Things Харбър играе ролята на шерифа Джим Хопър – един от основните персонажи в сериала. В четвърти сезон той бе принуден да оцелее в отдалечен руски затвор, но сега му предстои още по-голямо предизвикателство – да спаси не само Хоукинс, но и света. Разбира се, той няма да е сам, както винаги досега.

В интервю Дейвид Харбър сподели: „Знаете ли кое е забавно? Когато шоуто стартира, искаше ми се никога да не свършва. Това е страхотен сериал. Щях да го обичам дори и да не бях част от него. Сега обаче минаха почти девет години от заснемането на първи сезон. Мисля, че е време да приключим. Разбира се, малко е тъжно“.

Stranger Things приключва след пети сезон

Той добави: „Както се досещате, има доста тъга във всичко това. Но също така, ние всички пораснахме. Време е да отлетим от това гнездо и да опитаме различни неща, различни проекти. Нека да оставим и създателите братя Дъфър да опитат нещо ново. Имам предвид, че тези хора са невероятно талантливи. Иска ми се да видя какво ще измислят сега. Тъжно е, но определено е точното време за това“.

Stranger Things се превърна в един от най-обичаните оригинални сериали на стрийминг платформата Netflix. Шоуто на братя Дъфър очарова по множество начини, включително с носталгията си към отминали десетилетия. Както каза Дейвид Харбър, ще бъде доста интересно да видим с какво ще се захванат двамата в бъдеще. И дали ще останат верни на хорър жанра или ще пробват нещо ново.