Soundtrack.bg
Крийд

Най-вероятно ще има и четвърти филм от поредицата „Крийд“

Екшън звездата Майкъл Б. Джордан потвърди, че по всяка вероятност ще има и четвърти филм от боксовата поредица „Крийд“, която реално е спиноф на легендарните филми за Роки Балбоа на Силвестър Сталоун.

В момента очакваме да гледаме „Крийд“ 3, където освен Майкъл Б. Джордан, в една от главните роли ще видим Джонатан Мейджърс. Във филма ще видим как двама стари приятели отново се събират, но впоследствие ще стигнат до голям мач на боксовия ринг. Лентата ще бъде на голям екран през следващия месец, като в ролята на режисьор влиза самият Майкъл Б. Джордан, изпълняващ главната роля на Адонис Крийд.

Попитан дали вече има планове и за „Крийд“ 4, Майкъл Б. Джордан отвърна: „Бих искал да разширя тази вселена за Крийд, която създадохме. Със сигурност трябва да очаквате и други неща в бъдеще“.

Както знаем, в „Крийд“ Майкъл Б. Джордан изпълнява ролята на Адонис Крийд – син на добрия приятел на Роки Балбоа и световен шампион Аполо Крийд, който трагично умира по време на боксов двубой с руснака Иван Драго. Във втория филм той дори се изправя срещу сина на Драго, докато Роки и Драго-старши са в ролята на треньори.

Сега, в третия филм за Крийд, ще можем да се насладим и на звездното присъствие на Джонатан Мейджърс, който става все по-актуален в последно време. В същото време отново ще видим и чаровната Тема Томпсън в ролята на Бианка – половинката на Адонис Крийд.

В интервю Джонатан Мейджърс заяви, че можем да очакваме един „много по-различен“ филм за Крийд. Той добави, че този филм ще бъде „по-интимен“, сравнено с предишните два, които се радваха на сериозен успех. За първи път обаче в ролята си на Роки Балбоа няма да бъде Силвестър Сталоун, който не е част от актьорския състав на проекта. Не е ясно дали Сталоун ще бъде част и от евентуални следващи филми за Адонис Крийд.