Soundtrack.bg
Том Харди

Том Харди е звездата в нов сериал на Apple

Британската звезда Том Харди е голямото име в нов сериал на стрийминг платформата Apple TV+. Проектът носи името Lazerus, като се съобщава, че освен него, другият водещ актьор в шоуто ще бъде чаровната Зази Бийтс.

Новият сериал на Apple е базиран на поредицата книги със същото име на Александра Коельо Андорил и Александър Андорил под псевдонима Ларш Кеплер. Сюжетът проследява премеждията на детектива Сага Бауер (Зази Бийтс), която влиза под прикритие в психиатрична клиника, за да бъде в близост до подозирания че е сериен убиец Юрек Валтер (Том Харди).

Както можете да предположите, в сериала ни очаква доста психология и любопитни моменти, свързани с опитите на детектива да влезе „под кожата“ на толкова опасен човек като Юрек Валтер. А какъв ще бъде резултатът от това, ще трябва да почакаме и да видим, освен ако някои от вас не са чели книгите, т.е. – вече са наясно.

Красивата Зази Бийтс е част от нов сериал на Apple TV+

Любопитен факт е, че и двамата актьори са били част от проекти, свързани с герои на комикс гиганта Marvel. Както добре знаем, Том Харди играе Еди Брок/Венъм, а Зази Бийтс бе част от „Дедпул“, където играе Домино. Тя има и малка роля в отличния „Жокера“ с Хоакин Финикс в главната роля. Най-голямото ѝ постижение до момента обаче е спечелената награда „Еми“ за участието ѝ в сериала „Аталанта“.

Александра Коельо Андорил и Александър Андорил, които пишат заедно под псевдонима Ларш Кеплер, са сред скандинавските майстори на криминалните романи. Книгите им могат да бъдат открити и на българския пазар, а Lazerus е един от безспорните им шедьоври в този литературен жанр. От друга страна, стрийминг платформата Apple TV+ ще добави още една оригинална продукция към каталога си, продължавайки опитите да се наложи на пазара при толкова жестока конкуренция в лицето на други стрийминг гиганти. Надяваме се, че този сериал ще бъде успешен и ще ни „закове“ пред екраните.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.