Soundtrack.bg

Представиха трейлър на сезон 3 на „Мандалорецът“

Стрийминг платформата Disney+ представи трейлър на предстоящия трети сезон на „Мандалорецът“ – един от най-добрите сериали от вселената на „Междузвездни войни“. В главната роля отново е Педро Паскал, а чаровният Грогу, наричан още Бейби Йода, е неизменна част от развиващата се история.

Трейлърът бе представен по време на паузата на една от срещите от плейофите на Националната футболна лига в САЩ. Приключенията на Мандо в галактиката продължават, а краят на сезон 2 и събитията в него обещават немалко емоции. Както знаем, мандалорецът успя отново да се събере с Грогу, но вероятно предстои известна битка с Бо-Катан, свързана с меча, който досега бе в притежание Мофф Гидеон. В края на втори сезон видяхме и камео от самия Люк Скайуокър, който се намеси в решаващ момент в помощ на героите.

В трейлъра виждаме част от силата на Грогу, който все още се учи да я контролира, както и че Дин Джарин е на мисия към Мандалор, където ще търси прошка.

В трейлъра феновете успяват нови персонажи, сред които мандалорци и различни извънземни. Сезон 3 на „Мандалорецът“ очакваме в Disney+ на 1 март, като определено премиерата на трети сезон ще бъде събитие от голяма важност за всички фенове на „Междузвездни войни“. С времето сериалът се превърна в любим на публиката, за което основен принос има безспорното му качество. Трети сезон ще следва събитията от „Книгата на Боба Фет“, който вероятно вече сте гледали в стрийминг платформата.

„Мандалорецът“ е един от спиноф сериалите от „Междузвездни войни“, които можем да гледаме в стрийминг платформата Disney+. Сред тях са още „Книгата на Боба Фет“, „Оби-Уан Кеноби“ и „Андор“. Скоро очакваме и сериал за Асока Тано, която вече видяхме както в „Мандалорецът“, така и в „Книгата на Боба Фет“. В някакъв момент в бъдеще се очаква сериал и за добре познат герой на феновете на „Междузвездни войни“ – Ландо Калрисиран, а най-вероятно ролята си от „Соло“ ще повтори Доналд Глоувър.