Soundtrack.bg

Съли Ърна от Godsmack бил гадже с Лейди Гага

Фронтменът на Godsmack Съли Ърна е бил гадже с поп иконата Лейди Гага в определен етап от живота си. Това потвърди барабанистът на бандата Шенън Ларкин по време на свое участие в известен подкаст.

По време на участието си, Ларкин бе попитан от водещия на подкаста именно за тези слухове – че Съли и Гага са били заедно. Оказа се, че това не са просто слухове, а факт.

„Не мисля, че това е някаква тайна“, сподели Ларкин. Той добави: „Не мисля, че и Съли би имал нещо против хората да знаят, че той се е срещал с Гага. Имам предвид, че тя е секси и супер талантлива“.

Според Шенън Ларкин, Съли Ърна е предпочел да запази тази връзка в тайна, за разлика от други рок звезди, които биха желали всички да разберат за това възможно най-рано.

„Той не е като Томи Лий или който там е този пич в момента… имам предвид, че хора като Травис Баркър и Томи Лий имат публични гаджета, които също така са и супер известни. Но те са различни от Съли. Съли е човек от източното крайбрежие. Той е като мен и останалите членове на Godsmack – ние сме пичове от източния бряг.“

Според Ларкин, звездите от западния и източния бряг са доста различни. Тези от запада обичат да парадират с личния си живот, докато тези от изтока са по-консервативни в това отношение.

„Бандите от Лос Анджелис и западния бряг – те са по-бляскави, те са истински рок звезди в смисъла, който тези думи носят. И след това имаме хора като Еди Ведър. Сещате се какво имам предвид, нали? Ние повече приличаме на Еди Ведър, въпреки че сме от изтока. Вероятно сме дори по-бляскави от Еди.“

За Съли Ърна и Лейди Гага, Шенън Ларкин потвърди: „Да, те бяха гаджета, макар и за кратък период от време. Но Съли не каза на никого, освен на нас – членовете на бандата и близките си приятели“.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.