Soundtrack.bg

Политик, играл в Батман, посочи най-слабия Брус Уейн до момента

Американският политик Патрик Лийхи, който е имал честта да играе в няколко филма за Батман, обяви холивудската звезда Джордж Клууни за най-слабия Брус Уейн до този момент.

Патрик Лийхи, който основно има кариера в политиката, е имал честта да бъде в шест продукции за Тъмния рицар, макар и с не особено големи роли. Бил е част от филми, в които Батман са били Клууни, Крисчън Бейл и Бен Афлек. За него обаче именно Джордж Клууни е най-несполучливият Брус Уейн досега.

Говорейки пред медиите, Лийхи заяви: „Джордж би бил първият, който да каже, че вероятно не е най-добрият Батман“.

Изглежда, че носителят на „Оскар“ би бил съгласен, защото Патрик Лийхи разказа любопитна история. „Неговата съпруга (Амал Клууни) веднъж ми сподели, че той самият не е искал тя да го гледа в ролята на Батман“.

Бъдещето на Батман остава под въпрос след идването на Джеймс Гън и Питър Сафран като новите основни лица в DC. На този етап се знае, че Бен Афлек ще се завърне като Тъмния рицар в предстоящия втори филм за Аквамен с Джейсън Момоа в главната роля. Нищо чудно това да е наистина последният път, в който Афлек се появява като Тъмния рицар на голям екран. Подобен е случаят и с Хенри Кавил, за когото стана ясно, че няма да продължи да играе Супермен с новото ръководство на DC.

Самият Кавил обяви това, заявявайки, че е имал разговор с Гън и Сафран, които са го уведомили, че не планират да разчитат на него като Супермен в бъдеще. Самият Кавил подходи философски и заяви, че приема решението, имайки предвид, че смяната на актьорите в подобна ситуация е обичайна практика.

Джеймс Гън и Питър Сафран поеха DC през октомври, като задачата им е да изградят една напълно нова вселена, за да може DC да бъдат по-конкурентни на безспорния лидер в индустрията Marvel.