Soundtrack.bg
Жокер

Тод Филипс показа първи кадър от продължението на „Жокер“

„Жокер“ на режисьора Тод Филипс е вероятно един от най-качествените комиксови филми, създавани някога. Брилянтната актьорска игра на Хоакин Финикс му спечели „Оскар“ за главна мъжка роля, а имайки предвид и желанието на феновете, бе обявено продължение на филма.

Втората част на „Жокер“ ще носи името Joker: Folie à Deux, като отново ще видим Хоакин Финикс като Артър Флек – провален комик със силни психически разтройства, който постепенно се превръща в Жокера – един от най-знаковите престъпници в Готъм и най-голям враг на Батман.

Първата част генерира приходи от над 1 милиард долара, като спечели и няколко „Оскар“-а. Сега във втората ще видим някои нови лица, като например – Лейди Гага, която ще изиграе ролята на добре познатата Харли Куин.

Тези дни режисьорът Тод Филипс пусна първа снимка от продължението на „Жокер“. На нея виждаме Артър Флек в момент, в който той е в процес на бръснене. Хоакин Финикс отново е свалил много килограми за ролята, а какво си мисли Флек в конкретния момент – това вероятно само той си знае.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

На този етап знаем, че продължението на „Жокер“ трябва да е нещо като мюзикъл, но как точно ще се случи това и как ще изглежда, предстои да видим. Премиерата на Joker: Folie à Deux е насрочена за 4 октомври 2024 година, а ние определено нямаме търпение да го видим.

Остава да видим и как DC ще подходят към вселената на „Жокер“, особено и с идването на новите главни лица в компанията – Джеймс Гън и Питър Сафран. Възможно е тази вселена да бъде развита самостоятелно, а друг вариант е да се направи влизане в някой от другите светове на DC, съществуващи в момента. А не е изключено и Joker: Folie à Deux да е финалът за тези герои, имайки предвид, че беше напълно възможно изобщо да няма продължение на първия филм.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.