Soundtrack.bg

Звезда от Stranger Things води преговори с Marvel

Историята на английския актьор Джоузеф Куин продължава да се пише с пълна сила. Той изгря по време на четвърти сезон на хитовото шоу на Netflix Stranger Things, когато изигра ролята на Еди – роля, която го направи световна звезда и със сигурност му отвори вратата към множество следващи ангажименти.

Според информация на някои медии, сега Джоузеф ще направи нова голяма крачка в своята кариера. Съобщава се, че той води преговори с гиганта Marvel за място в някой от следващите проекти на компанията, собственост на Walt Disney.

Разбира се, веднага започнаха спекулациите каква роля би могъл да вземе Джоузеф Куин. Според прогнозите на някои фенове, той ще вземе участие в следващия филм за Фантастичната четворка. А защо не и на самия Рийд Ричардс?

Джоузеф Куин като Еди в Stranger Things

Не са много актьорите от Stranger Things, които изведнъж станаха толкова обичани, колкото Джоузеф Куин. За това спомогна неговата харизма, но и актьорски талант, които не останаха незабелязани от публиката. Някои дори тайно се надяват, че ще могат да го видят и във финалния пети сезон, въпреки случилото се с него в края на четвъртия.

Иначе няма спор, че именно „Фантастичната четворка“ е един от най-чаканите проекти от Marvel Cinematic Universe. Досега тези култови герои не са били част от MCU, поради което дебютът им във франчайза се очаква с огромен интерес от феновете. Присъствието и на нашумяла фигура като Джоузеф Куин може дори да увеличи този интерес. Все още обаче няма потвърден избор за когото и да е от героите в предстоящата продукция.

На този етап знаем, че филмът по „Фантастичната четворка“ ще бъде режисиран от Адам Шанкмен, а скоро би трябвало да има свежи новини, свързани с него. А дали ще видим именно Джоузеф Куин като Рийд Ричардс? Ще трябва да почакаме и да видим дали това действително може да се случи.