Soundtrack.bg
адам драйвър

Адам Драйвър и Дейзи Ридли се завръщат в „Междузвездни войни“?

Въпреки противоречивия успех на последната трилогия от „Междузвездни войни“, двете водещи фигури в нея Адам Драйвър и Дейзи Ридли могат да се завърнат като Кайло Рен и Рей в следващ проект от франзайза.

Специализираното издание съобщава Giant Freakin Robot информира, че е напълно възможно Драйвър отново да изиграе Кайло Рен в предстоящ филм от „Междузвездни войни“, дело на Деймън Линделоф.

Според поместената информация, американският актьор ще се превъплъти отново в Кайло Рен под формата на дух на Силата. Това потвърждава, че въпросният проект, като действие, ще се развива поне десет години след края на „Възходът на Скайуокър“ и третата трилогия.

Слухове има и около Дейзи Ридли, която в последните три филма изигра ролята на Рей, която в края на трилогията прие и името Скайуокър. Тя бе ключов персонаж за трилогията, като образът ѝ е добре познат на феновете.

Кайло Рен и Рей може би не са приключили с „Междузвездни войни“

Спекулациите около нея бяха породени от факта, че британската актриса бе забелязана в щаба на Lucasfilm – факт, който е достатъчен да потвърди, че Ридли може би не е приключила с „Междузведни войни“. Тя потвърди, че е имала работен обяд с хората от Lucasfilm, вероятно с някои от шефовете на компанията. Изглежда, че ще трябва да изчакаме, за да видим дали Дейзи Ридли действително ще бъде част от франчайза и в бъдеще, дори и ако това означава да има епизодична поява.

Иначе съдържанието, свързано с „Междузвездни войни“, продължава да расте и в стрийминг платформата Disney+. В момента всички гледат сериала „Андор“, където действието се развива преди филма Rogue One, който бе оставил отлични впечатления сред общността. Във всеки един момент можете да стартирате и „Мандалорецът“, както и сериала за Боба Фет – все продукции на Disney+, които също оставиха положителни впечатления в публиката и донякъде измиха лошия вкус от леко-неуспешната трета трилогия.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.