Soundtrack.bg

Месечна издръжка от 200 хиляди долара очаква Кание Уест

Разводът на Кание Уест с Ким Кардашиян ще му струва скъпо не само от емоционална, но и от финансова гледна точка. Двамата финализираха раздялата си вчера, като рапърът ще трябва да плаща месечна издръжка на Ким в размер на 200 000 долара.

TMZ съобщава, че Кание и Ким ще имат „равен достъп“ до четирите им деца. Освен че ще трябва да плаща солидната издръжка, Уест ще трябва да бъде отговорен и за 50% от разходите, свързани с образованието и сигурността на децата.

Остава въпросът дали Кание Уест изобщо може да си позволи подобни суми. Заради поредните си изблици, този път на антисемитска основа, състоянието на рапъра е намаляло с над един милиард долара, както и почти всичките си основни спонсорски договори с компании като adidas, Balenciaga и GAP. В момента той няма и действащ договор с музикален лейбъл, а и агенцията, която отговаряше за него, реши да прекрати това партньорство. Много от концертите му също така бяха отменени, което допълнително утежни ситуацията му.

В скорошно интервю Кание призна, че дължи данъци на стойност над 50 милиона долара, което допълнително утежнява ситуацията му.

Смята се, че ако ситуацията с Кание Уест не се промени коренно, в близките месеци той може да се изправи пред наистина сериозни финансови проблеми, особено с назначената му издръжка от 200 000 долара месечно.

Ким Кардашиян подаде молба за развод през февруари, слагайки край на 7-годишния си брак с Кание Уест. Не е тайна, че през това време Кание често страдаше от сериозни психически проблеми, което допълнително донесе проблеми в брака му. Скандалните му изяви продължават, като тези дни той демонстративно стана и си тръгна по време на интервю, след като очевидно не му се хареса как върви разговорът. В последните месеци Кание открито преследваше вече бившето гадже на Ким Пийт Дейвидсън, като дори се обърна по неприличен начин към него в една от песните си.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.