Soundtrack.bg

Арън Тейлър-Джонсън е фаворитът за следващ Бонд?

Британският актьор Арън Тейлър-Джонсън е на пол позишън да спечели ролята на Джеймс Бонд. Това съобщава таблоидът The Sun, базирайки се на свои източници.

Според медията, Тейлър-Джонсън е оставил изключително силни впечатления по време на таен кастинг за ролята на агент 007, в който той е взел участие. Както е известно, позицията бе овакантена след оттеглянето на Даниел Крейг, който се сбогува с черния смокинг в последния засега филм за Бонд – „Смъртта може да почака“.

Тейлър-Джонсън, който е познат от ролите си в продукции като Kick-Ass и „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, е успял да привлече вниманието на продуцента Барбара Броколи по време на кастинг в Pinewood Studios.

Източникът на The Sun заявява пред изданието: „Аарън участва в кастинга през септември, като Барбара и останалите продуценти вече го обичат. Той е сега един от фаворитите за ролята“.

Даниел Крейг е последният засега актьор, влязал в култовата роля на Бонд.

Арън Тейлър-Джонсън успя да пробие в киното с ролята си във филма Nowhere Boy, където изигра не кого да е, а самия Джон Ленън. Той се снима още в „Годзила“, както и в скорошния Bullet Train с участието на Брад Пит.

Разбира се, още много други имена са спрягани за наследници на Даниел Крейг като 007.

Том Харди и Идрис Елба отдавна са споменавани от медии и фенове, като същото можем да кажем за Ричард Мадън, Том Хидълстън, Пол Мескал, Хенри Кавил и други.

Продуцентът на франчайза Барбара Броколи потвърди, че актьорът, който бъде избран, трябва да се посвети на ролята за поне няколко филма и период от около 10-12 години. Тя призна, че не всеки е готов да направи такава стъпка, колкото и да е престижна ролята на 007. Търсенето на следващия Джеймс Бонд продължава, а ние ще продължим да следим какво се случва и кой в крайна сметка ще бъде избран за наследник на Даниел Крейг.