Soundtrack.bg
Metallica

Metallica обявиха нов албум и представиха първи сингъл от него (ВИДЕО)

Чакането приключи за всички фенове на Metallica. Траш метъл легендите обявиха официално своя 12-и студиен албум, който ще носи името 72 Seasons и е наследник на последния им засега запис – Hardwired… To Self-Destruct.

Нещо повече, американската банда дори представи първи сингъл от новия си албум – „Lux Æterna“, към който има и заснет видео клип. И няма спор, че предизвика сериозен интерес сред феновете на метъла.

На този етап знаем, че 72 Seasons ще бъде съставен от 12 песни и ще бъде с продължителност от 77 минути. Това е 12-и албум в дискографията на Metallica. Албумът ще види бял свят на 14 април и ще бъде издаден от лейбъла Blackened Recordings.

Ето и видеото към първия сингъл от него „Lux Æterna“:

А ето и как изглежда траклистът на новия албум на Metallica, който ще можем да слушаме през април:

1. 72 Seasons
2. Shadows Follow
3. Screaming Suicide
4. Sleepwalk My Life Away
5. You Must Burn!
6. Lux Æterna
7. Crown of Barbed Wire
8. Chasing Light
9. If Darkness Had a Son
10. Too Far Gone?
11. Room of Mirrors
12. Inamorata

Това е и обложката, която определено прави впечатление:

Говорейки за новия албум на групата, нейният фронтмен Джеймс Хетфийлд заяви: „72 сезона. Първите 18 години от нашия живот, които формират нашето истинско или фалшиво „аз“. Концепцията, че ни е казано „кои сме“ от нашите родители. Възможен спор около това какви личности сме. Мисля, че най-интересната част от това е продължаващото изучаване на тези основни вярвания и как те влияят на нашето възприятие за света днес. Голяма част от нашия опит в зряла възраст е възстановка или реакция на тези преживявания от детството. Затворници на детството или освобождаване от онези робства, които носим.“

През следващата година легендите от Metallica ще представят новия си албум с турне, като групата ще свири в Нидерландия, Франция, Германия, Швеция, Финландия, Дания, Полша, Испания и други държави.

Датите и локациите на следващото турне на Metallica

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.