Soundtrack.bg

Киану Рийвс се включва в продължението на „Лице назаем“?

„Лице назаем“ от 1997 година е вероятно един от най-добрите екшъни на последните три десетилетия. С Никълъс Кейдж и Джон Траволта в главните роли, филмът предлага на зрителите истинска буря от емоции, адреналин и обрати. И до днес неслучайно се говори за този филм като за еталон за взривоопасен екшън.

Наскоро стана ясно, че ще има продължение на „Лице назаем“, а Никълъс Кейдж ще се завърне в своята роля. Според информация на някои медии, актьорският каст отново може да бъде впечатляващ, защото самият Киану Рийвс преговаря за ролята на злодея във филма.

Това е интересно, защото Рийвс обикновено играе „доброто момче“ във филмите. Сега обаче бихме могли да го гледаме като антагониста, което ще е любопитно изживяване. За последно Киану бе лошият герой във филма Man from Tai Chi, където изигра персонажа на антагониста Донака Марк.

На този етап не можем да потвърдим, че той ще участва в „Лице назаем“ 2, но нямаме нищо против това да е така. Със сигурност филмът се нуждае от поне двама силни актьори, имайки предвид идеята му. Киану Рийвс би бил идеален в това отношение.

„Лице назаем“ е един от най-добрите екшън филми на всички времена

Преди време Никълъс Кейдж потвърди, че се работи активно по продължението на „Лице назаем“ – един от най-успешните му филми. Този път обаче режисьорът Джон Ву няма да участва в проекта. Очаква се филмът да бъде режисиран от неговия колега Адам Уингард. Той е същият човек, който режисира блокбъстъра „Годзила срещу Конг“ от миналата година.

А колкото до Джон Траволта, там също няма информация дали той ще участва в продължението на лентата. На този етап всичко може да се очаква да се случи, така че предстои да изчакаме и да видим. Със сигурност обаче това е екшън филм, който няма да пропуснем да гледаме. А вие? Оставете ни вашето мнение в коментарите.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.