Soundtrack.bg

Дженифър Лопес обяви първия си албум от 9 години насам

Поп звездата Дженифър Лопес обяви първия си албум от цели девет години насам.

Новият проект на Джей Ло носи името This Is Me… Now, като е считан за „духовен наследник“ на третия студиен проект на певицата – This Is Me.. Then. Не е никак случайно, че новият албум на звездата бе обявен навръх 20-годишнината на This Is Me.. Then – очевидно двата проекта ще бъдат свързани по един или друг начин.

This Is Me… Now ще се появи на бял свят през следващата 2023 година, но все още не е обявена конкретна дата на рилийза. Последният засега албум на Джей Ло носи името A.K.A. и бе издаден през 2014 година.

Новият си албум Дженифър Лопес обяви със специален пост в социалните мрежи. В него първо се появява обложката на This Is Me.. Then, която впоследствие се променя и най-вероятно показва обложката на новия This Is Me… Now. От кадрите също така добиваме представа, че Джей Ло продължава да бъде във внушителна физическа форма, въпреки факта, че тя вече е преминала границата от 50 години.

Междувременно Дженифър Лопес обяви и траклиста на новия си албум, който ще изглежда така:

1. ‘This Is Me… Now’
2. ‘To Be Yours’ 
3. ‘Mad in Love’
4. ‘Can’t Get Enough’
5. ‘Rebound’
6. ‘not. going. anywhere.’
7. ‘Dear Ben pt. ll’
8. ‘Hummingbird’
9. ‘Hearts and Flowers’
10. ‘Broken Like Me’
11. ‘This Time Around’
12. ‘Midnight Trip to Vegas’
13. ‘Greatest Love Story Never Told’

Любопитен факт е, че песента „Can’t Get Enough“ явно е специална, защото Джей Ло я изпълни на съпруга си Бен Афлек по време на сватбата им по-рано през годината. Лопес дори официално взе фамилията на съпруга си, като по документи тя вече се казва Дженифър Афлек. Странното е, че тя получи някои критики за това, което Джей Ло просто нарече традиция и гордост от това, че е съпруга на актьора.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.