Soundtrack.bg
Риана

Риана се завърнала към музиката заради Чадуик Боузман

Покойният актьор Чадуик Боузман е вдъхновил поп звездата Риана да запише първата си песен от години насам. Както е известно, Рири изпя главната песен на предстоящия нов филм за Черната пантера на Marvel. Парчето носи името „Lift Me Up“ и бе представено през миналата седмица. То ще бъде част от саундтрака на филма „Черната пантера: Уаканда завинаги“.

Песента бързо се превърна в изключително популярна в световен мащаб, до голяма степен и заради факта, че Риана се завръща към музиката след нетипично продължителна пауза. Не е тайна, че наскоро тя роди първото си дете, а освен това изгражда все по-успешен бизнес в сферите на модата и козметиката.

Режисьорът на „Черната пантера“ Райън Куглър направи интересно признание. Той заяви, че след като е приключила с песента, Риана му е споделила, че го е направила най-вече заради паметта на Чадуик Боузман. Звездата от първия филм за Черната пантера почина от рак не толкова отдавна.

Райън Куглър добави: „Вижте, Риана ни даде цяла кариера и каталог от музика. Сега тя ни даде още дрехи и козметика. Мисля, че светът следва да разбере защо тя се отказа от музиката. Макар и аз да обичам музиката ѝ толкова много, я разбирам – сякаш тя вече ни даде всичко, което може да ни даде“.

Той каза още: „Истината е, че ние търсихме страхотен артист, който да може да разкаже историята на филма, да „прегърне“ неговите теми и да го представи на аудиторията по различен начин. Кендрик Ламар успя да направи това с първия филм, но този е различен. Усещахме, че този път трябва да е жена. Търсихме някой, който може да представи усещането да бъдеш майка, защото това е основната тематика на филма“.

„Тук таймингът се оказа добър, защото в момента Риана е в този етап от живота си. Истината е, че когато тя ни пусна записа, ни каза – „Направих го за Чад“. Сега седя и си мисля как Чад успя да ни събере всички заедно. Той просто продължава да ни дава и дава.“

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.