Soundtrack.bg
judas priest

Новият албум на Judas Priest е почти завършен

Следващият албум на метъл легендите Judas Priest е почти готов и скоро ще можем да го чуем. Това разкри фронтменът на бандата Роб Халфорд в интервю за нюйоркско радио.

През тази година Judas най-после ще бъдат приети в световната Зала на славата на рокенрола, а след това на ред е и следващият им студиен запис. „Близо сме“, потвърди Халфорд и зарадва феновете на бандата.

Въпросният албум ще бъде наследник на Firepower, който бе издаден през 2018 година. След това групата отново ще хване пътя и за продължаващото турне, с което музикантите празнуват 50 години на сцената.

Говорейки за новия албум на Judas Priest, Роб Халфорд заяви: „Близо е, да. Цялото писане е готово; по-голямата част от записа е направена. Все още трябва да запиша вокалните си записи. Така че, по същество, това е готово, което е страхотно чувство, защото това наистина ни насочва към бъдещето на метъла. Всичко, което сме правили в Priest през последните 50 години, е водено от най-новата музика, която създаваме. Така че това не е изключение.“

Халфорд призна, че през следващата година Judas Priest ще направят концерти с добрия им приятел Ози Озбърн – както във Великобритания, така и в Европа. Ще бъдат проведени и няколко други концерта на територията на Стария континент.

Приемането на Judas Priest в Залата на славата ще се състои в Лос Анджелис след само броени дни – на 5 ноември. Бандата ще получи и възможността да направи изпълнение на сцената, с което за пореден път да демонстрира какво умее.

Следващият албум на Judas Priest ще бъде под номер 19 в богатата дискография на групата от Бирмингам. По време на своето съществуване Judas Priest успяха да реализират над 50 милиона продажби, което ги прави една от най-успешните хеви метъл банди в историята на музиката. Групата е активна от края на 60-те години на миналия век, което говори за едно наистина впечатляващо дълголетие.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.