Soundtrack.bg

Вижте Силвестър Сталоун в първата му главна роля в сериал

Все повече големи филмови звезди се обръщат към сериалите като поле за изява. Доскоро най-големите имена трудно се съгласяваха да се снимат в сериал, но с развитието на стрийминг платформите, нещата се промениха. Вече това далеч не е нещо непрестижно, както бе в миналото.

Пореден пример за това е екшън легендата Силвестър Сталоун. Екранният „Роки“ се снима за първи път във водеща роля в сериал. Става дума за продукцията Tulsa King, която е създадена от Paramount+. В нея виждаме Сталоун като мафиот, който се издига в град Тулса и е амбициран да контролира случващото се по улиците.

Вече можем да видим и първи тийзър на сериала, който със сигурност изглежда интересен, особено за феновете на мафиотски продукции:

В Tulsa King Силвестър Сталоун влиза в ролята на Дуайт „Генерала“ Манфреди – мафиот от Ню Йорк, който излиза от затвора след излежаване на 25-годишна присъда. Изненадващо за него, той е изпратен от шефа си в градчето Тулса, където трябва да „сглоби“ собствен отбор от гангстери и да превземе престъпния фронт. Създател на сериала е Тейлър Шеридан, който е един от хората, стоящи зад успешната продукция Yellowstone с Кевин Костнър. Друг от създателите на сериала, както и сценарист, е Терънс Уинтър. Той е добре познат в индустрията, а като сценарист е работил за продукции като Boardwalk Empire и легендарния The Sopranos.

Освен Силвестър Сталоун, част от актьорския екип на Tulsa King са още Андреа Савидж, Макс Касела, Мартин Стар, Доменик Ломбардоци, Винсент Пиаца и други.

Въпреки напредващата възраст, Силвестър Сталоун не смята да намалява темпото. Той се готви за активна 2023 година, където ще го видим в „Непобедимите“ 4 и „Пазители на галактиката“ 3, където участва и българката Мария Бакалова. Този филм на Marvel ще можем да гледаме през месец май 2023 година, а в нея Слай ще повтори ролята си на Стакар Огорд. Е, 2023 със сигурност ще бъде интересна.