Soundtrack.bg

Ози Озбърн спрял да взима LSD, след като един час разговарял с кон

Метъл легендата Ози Озбърн е имал доста бурен живот на младини и всички знаят за това. Хората, които са били свидетели на изпълненията му, вероятно се чудят как той изобщо е още жив.

Днес Ози има доста проблеми със здравето , но като млад фронтмен на Black Sabbath е бил наистина освободен. Той разказа, че през 70-те години се е отказал да взима LSD, след като в продължение на един час разговарял с кон.

В интервю Озбърн разказа за творческия процес на Black Sabbath по отношение на техния четвърти албум Vol. 4.

„Живеехме заедно в къща в Лос Анджелис. Там репетирахме, взимахме адски много наркотици и направихме албум. Звучи наистина просто, нали? Това бяха добри времена“.

„По това време в Америка хората обичаха да смесват напитките си с LSD. На мен изобщо не ми пукаше. Често поглъщах по цяла шепа таблетки. Всичко това приключи когато се прибрахме в Англия. Взех наведнъж 10 таблетки LSD и отидох да се поразходя в полето. Намерих някакъв кон и му говорих около един час. Накрая конят се обърна към мен и ми каза да се шибам. Тогава приключих с LSD-то“.

Не е тайна, че Ози Озбърн е водил доста освободен начин на живот

В момента Ози Озбърн е в разклатено здраве, като преди няколко години той призна в интервю, че вече не пие алкохол, не приема дрога и дори не си позволява да пуши цигари. „Сега стоя и си мисля – как навремето съм смятал, че да вляза в бар и да се разбия от пиене, взимайки и кокаин, е било нещо забавно?“

Дори на 73 години, Ози продължава да прави музика, макар и като солов артист. През септември британецът ще издаде още един солов албум, който ще носи името Patient Number 9. Участие в него взимат имена като Ерик Клептън, Джеф Бек, Томи Айоми и Зак Уайлд. Записът ще съдържа 13 парчета и ще следва Ordinary Man, който Озбърн издаде през 2020.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.