Soundtrack.bg

Том Холанд се махна от социалните мрежи, за да запази психиката си

Американският актьор Том Холанд може и да е самият Спайдър-мен, но дори и на него му е трудно да се справи с това, на което ни подлагат социалните мрежи.

В специално Инстаграм видео Холанд заяви, че си взима почивка от социалните мрежи, за да запази психичното си здраве. Той направи изявлението си в момент, в който промотираше благотворителна акция, целяща да помогне на младите хора да се справят с менталните си проблеми.

Във видеото си Том Холанд обяснява: „Взимам си почивка от социалните мрежи заради психичното ми здраве. Мисля, че Туитър и Инстаграм действат твърде стимулиращо и в един момент идват в повече. Всичко това вече ми е достатъчно и не искам да изпадам в спирала, четейки неща за себе си. Мисля, че тези процеси са разрушителни за психичното ми здраве. Поради това реших да направя крачка назад и да изтрия тези приложения“.

Том Холанд обръща много внимание на темата „психично здраве“

Говорейки за психичното здраве като цяло, както и за аповете, които промотира, актьорът на Marvel каза: „Има ужасна стигма срещу психичното здраве и зная, че молбата за помощ и търсенето на помощ не е нещо, от което трябва да се срамуваме, но е нещо, което е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Надяваме се, че тези приложения могат да бъдат първата ви стъпка към това да бъдете по-щастливи и по-здрави. Благодаря ви, че ме изслушахте, но нещо, което също е много важно, е, че тези благотворителни организации също се нуждаят от помощ.“

През тази година успяхме да гледаме Том Холанд в приключенския филм Uncharted, а сред ролите му, различни от тази на Спайдър-мен, можем да отличим Cherry, The Devil All the Time и Chaos Walking. В момента актьорът се радва на приятни емоции в личния си живот, където е в романтична връзка с една от най-желаните млади актриси в света Зендея.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.