Soundtrack.bg

Актрисата Ан Хечи почти без шансове да оцелее

Актрисата Ан Хечи най-вероятно няма да оцелее след тежката катастрофа, която тя преживя в Лос Анджелис миналия петък. Тогава Хечи заби джипа си в къща, което доведе до тежки травми и дори изгаряния.

Днес представител на актрисата заяви, че Хечи страда от тежка аноксична мозъчна травма и остава в кома в критично състояние. Той добави: „Тя отдавна бе решила да дари органите си. В момента животът ѝ се поддържа, за да се определи дали това може да се случи“.

Катастрофата причини запалването на къщата и на 59 пожарникари им отне повече от час, за да се борят с огъня и безопасно да извадят Хечи от останките. Първоначално Хечи успя да установи комуникация, но малко по-късно загуби съзнание. В предишно изявление представителят на актрисата каза, че тя е претърпяла „значително белодробно нараняване, изискващо механична вентилация и изгаряния, които изискват хирургическа интервенция“.

В момента полицията продължава да разследва причините за тежката катастрофа, която най-вероятно ще отнеме живота на Ан Хечи. Токсикологичният доклад показва, че в системата на Хечи е открит кокаин. Кръвната проба е показала и наличие на фентанил, но на този етап не е ясно дали конкретно фентанилът е взет от нея преди катастрофата или е поставен в системата ѝ от медиците.

В резултат на токсикологичния доклад, полицейското управление на Лос Анджелис обмисля да повдигне обвинение срещу Ан Хечи за тежко престъпление, ако тя оцелее. Тя също е изправена пред евентуални обвинения за блъскане и бягство, тъй като беше замесена в друг инцидент по-рано в петък, когато се блъсна с колата си в гаража на жилищен комплекс, обърна се на заден ход и след това потегли.

53-годишната Ан Хечи е добре позната актриса в Холивуд. Тя се снима в множество различни филми, включително със звезди от калибъра на Харисън Форд. За съжаление, към момента се смята, че най-вероятно тя няма да оцелее вследствие на тежката катастрофа.