Soundtrack.bg

„Свободно падащи истории“ на 20-ти август – специална вечер със забавните истории на една прекрасна дама и разказвач – Мария Касимова-Моасе

Да умееш да разказваш истории е сред най-големите таланти, които човек може да притежава. Всичко около нас е история. Ние живеем през разкази, събития и случки, както в контекста на живота като огромна за нашите представи единица, така и по смисъла на ежедневните ситуации, през които преминаваме. Да съумяваме увлекателно и умело да споделяме тези истории с близки, приятели, познати и непознати е способност, която всички обичаме, защото именно историите ни правят хора.

Е, ако има талантлив и успешен разказвач на истории около нас, то това несъмнено е Мария Касимова-Моасе. Тя може с лекото да ни разсмива и разплаква, да ни дава надежда и кураж, да ни амбицира и да ни помага да полетим. Да ни нашепва да се влюбваме, да обичаме и да ни дава криле да бъдем смели и неотстъпчиви пред злото.

Спектакълът „Свободно падащи истории“, на който можем да се насладим на 20-ти август от 21:00 ч. на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ е истинско попадение, което доказва колко простичко е на пръв поглед да разказваш истории

Лекотата и финеса, с които Мария Касимова-Моасе разказва и изгражда „Свободно падащи истории“ носи естетическа наслада на всеки, който цени думите и изпитва удоволствие от качественото боравене с тях.

„Свободно падащи истории“ са разкази, които ще събудят у вас десетки емоции и ще ви позволят истински да се забавлявате. Красиви, директни, тъжни, весели, свободни и вдъхновяващи, историите на Мария Касимова-Моасе ви дават възможност да се откъснете от ежедневните си проблеми и да си позволите да се отдадете на насладата да бъдете част от свободното падане.

Този спектакъл не е класическият спектакъл, който следва строго написан сценарий или драматургичен текст, от който няма мърдане. Напротив, „Свободно падащи истории“ носи в себе си свободата всяко представление да бъде различно и никога две представления не са едни и същи. Това е чарът да умееш да разказваш умело истории – слушателите искат да ги чуват и да им се наслаждават отново и отново и отново и отново…

„Свободно падащи истории“ от Мария Касимова-Моасе ви очаква на 20-ти август от 21:00 ч. на сцената на Парк-театър „Борисова градина“!

Билети може да закупите на касата на Парк-театър „Борисова градина“ и в търговските мрежи на EVENTIM и Ticketportal Bulgaria.

 

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.