Soundtrack.bg
Датата, на която смехът ще залее Парк-театър „Борисова градина“ е 29-и август, а причината е категорично ясна – комедията „Брачни безумия“, която гарантира доброто ви настроение

Датата, на която смехът ще залее Парк-театър „Борисова градина“ е 29-и август, а причината е категорично ясна – комедията „Брачни безумия“, която гарантира доброто ви настроение

Всичко трябваше да доведе до един спокоен, приятен и еротичен уикенд за героите на спектакъла „Брачни безумия“, но съдбата…си знае работата. Е, за нас – зрителите, всичко е наред. Колкото по-оплетен, нелеп и абсурден става животът на персонажите в пиесата „Брачни безумия“, толкова по-забавен и свеж става спектакълът за публиката. А „Брачни безумия“ е именно това – забавен и динамичен спектакъл, в който обратите следват един след друг, ситуациите се заплитат все повече, а лъжите, в които се оплитат героите се трупат една след друга, създавайки мрежа от измами, истини, полуистини и откровени заблуди, които ще доставят на зрителите добро настроение, много смях и прекрасни емоции.

На сцената в спектакъла „Брачни безумия“ ще ви очаква цяла плеяда от изключителни артисти, които ще превърнат обикновената понеделник вечер в усмихнато театрално пиршество. Насладете се на играта на талантливите и обичани Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Жанет Миовска, Симеон Владов, Николай Тодоров, Божидар Минков. Режисьор на спектакъла е Алексей Кожухаров, който е създал пиесата, вдъхновявайки се от известната френска комедия „Пижама за шестима“ от Марк Камолети.

Спектакълът е прекрасно произведение в духа на класическите френски комедии, които са толкова обичани от българската публика.

„Брачни безумия“ разкрива комичната страна на човешките любовни взаимоотношения, когато те се превърнат от дует в трио, квартет, квинтет и дори секстет. Всеки от персонажите вярва, че е създал перфектната алтернативна истина, благодарение на която да заблуди партньора си, за да прекара нощта с човека, с когото е иска. Е, както често се случва и в живота, плановете, които се базират на лъжи, бързо се превръщат в комичен пъзел от заблуди, в които самият лъжещ изпада в забавна, хаотична и измамна безизходица. В нашия случай имаме цели 6 подобни случая, които несъмнено ще ви разсмеят до сълзи! Не пропускайте комедията „Брачни безумия“ на 29-и август в Парк-театър „Борисова градина“!

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.