Soundtrack.bg

Уил Смит публикува видео, в което отново се извини на Крис Рок

Холивудската звезда Уил Смит публикува видео, в което отговори на някои от въпросите, свързани с един от най-скандалните моменти в историята на „Оскар“-ите – шамарът, който той нанесе на колегата си Крис Рок.

Както добре знаете, Смит нахлу на сцената по време на кратък скеч на Рок, в който комикът се пошегува със съпругата му Джейда Пинкет-Смит и липсата ѝ на коса вследствие на заболяване.

Впоследствие на актьора бе наложена забрана да посещава церемонията в бъдеще, а репутацията му бе срината.

В своето видео, което носи името „It’s Been A Minute…“, Уил Смит застана пред камерата и отговори на някои от най-важните въпроси на хората.

Ето как изглежда целият процес:

Самото видео започва с признание на Смит: „През последните няколко месеца мислих много и се отдадох на личностна работа… вие зададохте множество справедливи въпроси и исках да ви отговоря“.

В своето видео актьорът признава, че е опитал да се свърже с Крис Рок за разговор, но е получил отговор, че Рок все още не е готов да говори, но когато това е така, той сам ще потърси контакт.

В своето видео Уил Смит добавя: „Ще ти кажа това, Крис – извинявам ти се. Моето поведение бе неприемливо и когато искаш да говорим, аз съм тук“.

Той казва още: „Искам да се извиня на майката на Крис. Видях интервю, което направи тя, и това беше едно от нещата в онзи момент… Просто не осъзнавах, не мислех колко хора бяха наранени в този момент. Затова искам да се извиня на майката на Крис. Искам да се извиня на семейството на Крис, по-специално на (брат му) Тони Рок. Имахме страхотни отношения. Тони Рок беше моят човек. И това вероятно е непоправимо.“

Той отговори и на доста важен въпрос, а именно – дали съпругата му Джейда Пинкет-Смит му е наредила да излезе на сцената и да защити честта ѝ. Уил Смит отвърна: „Не, аз сам взех това решение – чрез собствените ми преживявания и моите отношения с Крис. Джейда нямаше нищо общо“.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории