Soundtrack.bg

Вижте Ана де Армас като Мерилин Монро в Blonde (ВИДЕО)

Стрийминг платформата Netflix пусна първи трейлър на предстоящата си продукция Blonde, която ще покаже актрисата Ана де Армас като холивудската икона от миналото Мерилин Монро – жена, за която вероятно всеки е чувал поне веднъж в живота си.

Ана де Армас е актриса, която може да се похвали с номинация за „Златен глобус“, която през миналата година гледахме и в последния блокбъстър за Джеймс Бонд. Сега обаче тя приема най-голямата си роля до момента – тази на самата Мерилин.

Очаква се Blonde да бъде наличен в каталога на Netflix на 23 септември, а междувременно вижте неговия първи пълен трейлър:

Тук е важно да се има предвид, че Blonde не се представя като филм, разказващ истинската история на Мерилин Монро, а по-скоро като фикция. Сценарист и режисьор на филма е Андрю Доминик, като той е базиран на романа със същото име на Джойс Каръл Оутс от 2000 година. По проекта се работи от 2012 година, като досега актриси като Наоми Уотс и Джесика Частейн са били спрягани за ролята на покойната Мерилин Монро.

Освен Ана де Армас, част от актьорския състав на филма са имена като Ейдриън Броуди, Джулиан Никълсън, Боби Канавале и други.

В синопсиса на романа на Джойс Каръл Оутс можем да прочетем: „Легендата за Мерилин Монро – известна още като Норма Джийн Бейкър – оживява провокативно в тази силна история за холивудски мит и сърцераздирателна реалност. Мерилин Монро живее – преродена, за да разкаже своята неразказана история; нейната история за една звезда, създадена да блести най-ярко в холивудския небосвод преди падането й на земята. Blonde е ослепителен измислен портрет на сложния вътрешен живот на боготворената и желана филмова звезда, какъвто само неподражаемата Джойс Каръл Оутс можеше да го нарисува.“

Продуцент на Blonde е компанията Plan B, един от собствениците на която е носителят на „Оскар“ и също звезда в Холивуд Брад Пит. Остава да се надяваме, че филмът ще се окаже успех и ще се насладим на една добра история.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории