Soundtrack.bg
Камерън Диас

Камерън Диас излиза от пенсия за нов проект на Netflix

След като наскоро холивудската звезда Камерън Диас обяви, че се оттегля от актьорството, сега тя ще се завърне за поне още един филм. В случая става дума за комедията на Netflix Back in Action, участие в която ще вземе и носителят на „Оскар“ Джейми Фокс.

Камерън Диас не се е снимала от 2014 година насам, когато за последно участва във филма Annie. Вчера обаче тя потвърди, че „излиза от пенсия“, за да се снима в една от следващите продукции на американската стрийминг платформа.

Интересното е, че Диас и Джейми Фокс вече са се снимали два пъти заедно. Единият път това се случи във вече споменатия Annie, а в другия – в популярната спортна драма Any Given Sunday.

Джейми Фокс обяви новините по доста интересен начин – споделяйки аудио от обаждането си до Камерън Диас, в което той включи и звездата по американски футбол Том Брейди. Това не е случайно, тъй като Брейди също бе обявил отказване от спорта, но след това се завърна и продължи да играе.

Във видеото Том Брейди казва: „Разговарях с Джейми и той ми каза, че имаш нужда от съвети как да излезеш от пенсия. Аз съм доста успешен в това“.

Камерън от своя страна отговаря: „Честно казано… точно от това имах нужда“.

Скоро след това Диас написа в социалните мрежи: „Джейми Фокс, само ти можеш да ме върнеш обратно в действие! Нямам търпение, ще бъде велико!“

През миналата година Камерън Диас обяви, че слага край на кариерата си, за да се фокусира върху други аспекти от живота си. Тя има стаж от почти 30 години в киното, дебютирайки през 1994 година в комедията „Маската“ с Джим Кери.