Soundtrack.bg
Stranger Things 4

Братята Дъфър обещават мрачен край на Stranger Things 4

Финалът на четвъртия сезон на Stranger Things ще бъде точно толкова мрачен, колкото и очакваме. Това ни обещаха създателите на сериала – братята Дъфър.

Сезон 4 на Stranger Things бе разделен на две, като последните два епизода ще можем да гледаме в първия ден на месец юли. Те ще бъдат необичайно дълги и ще достигнат общо времетраене от почти 4 часа. Това следва да ни говори, че ни очакват наистина много емоции в предстоящите епизоди 8 и 9, които ще приключат сезона.

А първата част от сезон 4 определено приключи повече от интригуващо. Най-после разбрахме кой наистина е Векна, а Нанси се озова в паралелната реалност на Хоукинс. В същото време Илевън също научи истината за себе си, както и за Векна, който, оказва се, е стар нейн познайник.

Преди няколко дни Netflix пусна и трейлър на част 2 на четвърти сезон, който определено ни загатна, че ни очаква истински екшън в оставащите две серии:

От трейлъра виждаме, че Илевън ще се изправи срещу Векна, въпреки предупреждението на д-р Мартин Бренър, че тя все още „не е готова“ за подобно предизвикателство. Илевън обаче е категорична – тя трябва за пореден път да помогне на приятелите си!

Говорейки пред Empire Magazine, Рос Дъфър сподели:“Не искам да го казвам, но на мястото на феновете бих бил притеснен за героите, които ще влязат в част 2. Със сигурност. Този сезон определено е по-мрачен от предишните, а хлапетата вече не са хлапета. Има едно всеобщо чувство, че нещата може и да не завършат много добре. А дали ще стане така или не, ще трябва да гледате, за да видите“.

Той добави, че в последните два сезона ще видим как героите се опитват да надхитрят Векна, пренасяйки битката при самия него. „Едно от любимите ни неща при хорър филмите е когато героите са активни. Сигурно помните как в „Изгубените момчета“ те решиха да тръгнат след вампирите? Забавно е когато героите измислят някакъв план и се опитват да надхитрят злодея. За това става дума и във втората част на сезона. Но, разбира се, не всичко ще се развие по план“, намекна Рос Дъфър.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории