Soundtrack.bg
Брад Пит

Брад Пит смята, че се намира в последния етап на кариерата си

Холивудската звезда Брад Пит призна в интервю пред GQ, че най-вероятно наближава финалната фаза на своята знаменита актьорска кариера.

Носителят на „Оскар“ е вече на 58 години, като неговата кариера в Холивуд стартира още през 80-те. Въпреки че далеч не можем да го наречем „стар“, тъй като има актьори, които работят и в доста по-напреднала възраст, американецът явно няма намерение да се снима чак толкова дълго.

Пред GQ той заяви: „Смятам, че се намирам близо до финала на кариерата ми. Последният семестър или триместър. Как ще изглежда тази фаза? И как бих искал да я проектирам?“

Въпреки че няма дори 60 години, Брад Пит се е снимал в повече от 70 филма през живота си. Освен това, от известно време насам той работи и „зад кулисите“, помагайки със своята продуцентска компания Plan B Entertainment за създаването на отлични филми като „12 години в робство“, „Минари“ и „Лунна светлина“.

Говорейки за работата си на продуцент, Брад Пит посочи, че това му носи чувство на задоволство „по нови и различни начини“. Пит обаче добави, че е винаги готов да се върне и зад камера, когато пред него се открие правилната възможност за това.

„Аз съм едно от онези създания, които говорят чрез изкуството. Просто винаги искам да съм в процес на създаване. Ако не творя нещо, тогава просто умирам по някакъв начин“.

Следващият филм на Брад Пит е екшън-трилърът Bullet Train на режисьора Дейвид Лийч, който ще можем да гледаме по кината през август. Историята ще проследи петима наемни убийци, които се движат на борда на бърз влак, пътуващ между Токио и Мориока. В един момент убийците ще разберат, че поставените им мисии са свързани една с друга.

През 2020 година Брад Пит спечели първия си и единствен засега „Оскар“ за актьорска игра за ролята си в „Имало едно време на запад“ на Куентин Тарантино. През 2014 година обаче той бе сред наградените и заради работата си на продуцент по „12 години в робство“.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории