Soundtrack.bg
Венъм

Вече се работи по третия филм за Венъм

Холивудската звезда Том Харди потвърди, че е стартирал процесът на работа по третия филм за Венъм – един от героите на Marvel, част от Спайдър-мен кино вселената на Sony. Това означава, че британецът ще влезе за трети път в ролята на Еди Брок, който става едно с извънземния симбиот Венъм.

Том Харди ще бъде един от двамата сценаристи на „Венъм“ 3, като той ще работи по филма в сътрудничество с Кели Марсел. В своя Instagram той сподели снимка на първата страница на сценария. Така съществуването на проекта официално бе потвърдено от един от главните хора в него.

Наскоро Кели Марсел потвърди, че Харди е „на сто процента посветен“ на работата си по сценария, въпреки че няма много опит в тази роля. Явно обаче британската звезда е готов да експериментира с различни дейности.

Ето и въпросната снимка:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy)

Марсел добави, че според него Харди обожава ролята си на Еди Брок. Той заяви: „Том е женен за Венъм. Той обожава този персонаж. В същото време участва активно в процеса и споделя какво според него трябва да се случи занапред“.

Междувременно не е изключено Анди Съркис, режисьорът на втория филм за Венъм – „Време е за Карнидж“, да се завърне отново и за следващата лента.

В скорошно интервю Съркис посочи: „О да, разбира се… това е наистина прекрасен свят, от който имах възможността да бъда част.“

Филмите за Венъм са част от SSU – Sony’s Spider-Man Universe. Последният засега филм от SSU, който имахме възможността да гледаме, бе Morbius с участието на Джаред Лето в главната роля. Този проект обаче не се оказа особено успешен, като бе сравнен със земята от страна на критици и зрители. В бъдеще SSU ще ни предложат и филми за други герои от Спайдър-Мен вселената, сред които Kraven the Hunter, Madame Web и El Muerto.