Soundtrack.bg

Малко момче разцепи с класиката „Break Stuff“ на концерт на Limp Bizkit (ВИДЕО)

Limp Bizkit отдавна не са факторът, който бяха преди 20 години, но все още имат вярна и лоялна публика, която посещава концертите им и слуша музиката им. Наскоро нюметъл легендите издадоха нов албум, което и им даде причина да започнат по-често да се появяват на сцена. По всичко изглежда, че те са успели да си върнат вдъхновението, което доста време нямаха, за да създават нови неща.

Тези дни Bizkit изнесоха концерт в Уисконзин, където фронтменът Фред Дърст успя да намери своето „мини аз“. Става дума за малко момче, което направо избухна на сцената, изпълнявайки една от най-големите класики на бандата – „Break Stuff“. И трябва да ви признаем, че останахме наистина впечатлени.

Това се случи в самия край на концерта, в който Дърст и момчето направиха своеобразен дует на сцената. Прави впечатление, че малчуганът ни най-малко не изглеждаше притеснен, ами напротив – много добре знаеше какво прави, сякаш го е репетирал хиляди пъти у дома. А и вероятно точно така е било! Е, може би неприличните думи бяха малко повече като за възрастта му, но какво да се прави. Вижте го:

След десетгодишна пауза, през 2021 Limp Bizkit най-после издадоха своя шести студиен албум – Still Sucks. Дълго време групата се опитваше да сглоби нов албум, преди в крайна сметка това да се случи, за радост на феновете. Интересното е, че Limp Bizkit пуснаха последния си албум единствено дигитално, като той няма нито едно физическо копие.

Основани в средата на 90-те години в Джаксънвил, Флорида, Limp Bizkit бяха изключително успешни през първото десетилетие на съществуването си. Третият им албум Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water дебютира директно на първо място в класацията Billboard 200, продавайки над 1 милион копия още в първата си седмица. Limp Bizkit са трикратно номинирани за „Грами“, но без да успеят да спечелят статуетка. За сметка на това бандата има награди в класациите Billboard Music Awards, MTV Europe Music Awards и други.