Soundtrack.bg
Ирина Флорин

Ирина Флорин се завърна на сцената с нова песен (ВИДЕО)

Едно от добре познатите имена на българската поп музика Ирина Флорин зарадва феновете си с ново парче. Изпълнителката на „Цвят лилав“ представи видео към песента „Носталгия“, която ще бъде част от новия ѝ албум.

Певицата разкрива, че до голяма степен парчето е дело на Жоро Георгиев – китарист и основна креативна сила на „Остава„. За неговото включване Ирина споделя, че това не се случва за първи път. „С него работим заедно над 20 години, като той има участие във всеки мой албум – понякога повече, понякога по-малко, в зависимост от това как сме се срещнали във времето. Жоро не за първи път прави подобен трогателен жест към мен, но този бе наистина специален. Още в мига, когато чух песента, бях абсолютно запленена от нея. Човек или от раз бива завладян от дадена музика, или не, а аз буквално подскочих от вълнение“.

Автор на текста на „Носталгия“ е Десислава Софранова, а автор на видеото е Васил Стефанов. Предлагаме ви да го видите още сега:

За новата си песен и работата по нея, Ирина Флорин разкрива: „В „Носталгия“ се крие меланхолията на последните повече от две години, наситени с тежки изпитания, които по някакъв начин ни разделиха и отчуждиха, като в някои отношения дори ни лишиха утехата и удоволствието да докосваме любимите си хора, чийто допир ни носи нужното успокоение в най-трудните мигове, обгърнати в мрак. Тя е израз на надеждата, че онези чисто човешки отношения, които сякаш напоследък позабравихме, отново ще се върнат при нас, без да изпитваме страх, че близкият контакт с околните може да причини повече вреди, отколкото ползи. Записвайки песента, определено усещахме липсата на всичко това“.

Ирина Флорин ще представи пред публика новия си албум с голям концерт в Sofia Live Club на 29 октомври. Освен „Носталгия“, част от проекта ще бъдат парчета като „По целувките“, „Какво е любов“, „Тъмнината в мен“ и „Среща“.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.