Soundtrack.bg
Уиърд Ал Янкович

Вижте Даниел Радклиф като Уиърд Ал Янкович (ВИДЕО)

Вече можем да видим първи тийзър на предстоящия биографичен филм за култовия американски изпълнител Уиърд Ал Янкович. В главната роля виждаме Даниел Радклиф, когото познаваме от ролята на Хари Потър в поредицата филми за момчето-вълшебник. Сега обаче британският актьор се заема със съвсем различно предизвикателство.

Алфред Матю „Уиърд Ал“ Янкович е популярен музикант и актьор, който добива сериозна известност благодарение на чувството си за хумор, помагащо му да създава забавни и пародийни песни. Благодарение на умението си да иронизира, Уиърд Ал се сдобива и с пет награди „Грами“, а продажбите на албумите му са милиони.

Биографичният филм за Уиърд Ал се очаква наесен, а докато очакваме пълен трейлър на лентата, можем да видим следния първи тийзър. А следователно и първи кадри с Даниел Радклиф в ролята на култовия музикант:

Тук трябва да споменем, че сценарият на филма е написан от самия Уиърд Ал, което означава, че би следвало да очакваме максимална достоверност по отношение на историята. Другият сценарист на филма е Ерик Апел, който изпълнява и ролята на режисьор. Двамата ни обещават, че филмът „няма да спести нищо“ от живота на Уиърд Ал Янкович и ще ни покаже всичко най-важно от пътя, който той е извървял в началото на кариерата си.

Освен Даниел Радклиф, участие във филма взимат още Ивън Рейчъл Уд в ролята на самата Мадона и Рейн Уилсън като ментора и кумир на Уиърд Ал – Д-р Дементо.

Последният си засега албум Уиърд Ал Янкович издаде през 2014 година – Mandatory Fun. В него можете да чуете песни, представляващи пародии на артисти като Imagine Dragons, Iggy Azalea, Robin Thicke, Pharrell Williams и други. Самият Фарел призна, че се чувства горд от факта, че самият цар на пародията е решил да му обърне толкова специално внимание в новия си албум.

Е, остава да видим дали предстоящият филм за Уиърд Ал Янкович ще си струва чакането. Ние се надяваме да е така!