Soundtrack.bg

Крис Рок няма да повдига обвинения срещу Уил Смит

Комикът Крис Рок е отказал да повдигне обвинения срещу Уил Смит заради шамара, който отнесе от актьора по време на наградите „Оскар“ тази нощ.

Едва ли някой все още не е разбрал какво точно се случи. Рок излезе на сцената, за да представи една от наградите, като разбира се използва момента, за да каже няколко шеги. Все пак е комик, нали така? Един от майтапите му обаче бе насочен към съпругата на Уил Смит – Джейда Пинкет Смит, която загуби косата си вследствие на алопеция.

Макар и отначало да се засмя на шегата, Смит явно видя реакцията на жена си и реши, че най-добрата възможна идея е да излезе на сцената и да удари един шамар на Рок. Прави чест на последния, че запази самообладание и успя да си свърши работата на сцената, въпреки шокиращата случка.

Впоследствие стана ясно, че Крис Рок е отказал да попълни полицейския доклад и да повдигне обвинения срещу Уил Смит. Вероятно след време той ще си спомня с усмивка за случилото се. За Уил Смит пък се появиха коментари в социалните мрежи, че той е успял да провали най-добрата вечер в живота си – вечерта, в която той спечели първия си „Оскар“.

Получавайки „Оскар“-а си за ролята на тенис треньора Ричард Уилямс в „Методът Уилямс“, Смит използва почти цялата си реч, за да опита да обясни действията си и защо е постъпил така. Коментарите на хората пък останаха разделени – някои го подкрепиха за това, че е защитил съпругата си, докато други посочиха, че това все пак е насилие и не е правилно по какъвто и да е начин.

След като удари шамара на Крис Рок, Уил Смит видимо не се чувстваше окей по време на рекламната пауза. Той бе утешен от някои свои колеги, сред които Дензел Уошингтън и Брадли Купър. Е, кой казва, че „Оскарите“ са скучни?