Soundtrack.bg

10 различни субстанции са открити в тялото на Тейлър Хоукинс

Внезапната и неочаквана смърт на барабаниста на Foo Fighters Тейлър Хоукинс потресе феновете на рок музиката. Той си отиде от този свят на едва 50 години, без да е имало каквито и да е предпоставки за това. Феновете на Foo Fighters, а и не само те, все още се чудят какво точно се е случило с музиканта, докато той се намираше в хотел в колумбийската столица Богота.

Ранните данни от токсикологията започват да предоставят някаква информация. Те посочват, че в системата на Хоукинс са открити определени вещества. И по-конкретно – цели десет на брой, включително марихуана, опиоиди, трициклични антидепресанти и бензодиазепини. Информацията бе разпространена чрез официално съобщение от офиса на главния прокурор на Колумбия.

На този етап е твърде рано да си правим изводи, че барабанистът на Foo Fighters е починал от някакъв тип свръхдоза, но наличието на десет разлчни субстанции в тялото му няма как да няма някаква роля в това. Още преди това в медиите се появи информация, че близко до Хоукинс са споделили, че е твърде вероятно смъртта му да е в резултат на употребата на наркотични вещества.

Колумбийските власти също така разкриха, че когато е подаден сигнал към бърза помощ относно Тейлър Хоукинс, е било съобщено, че той се е оплаквал от болки в гърдите. Парамедиците са опитали да спасят живота му след пристигане на линейката, но за съжаление това не се е случило. Той е бил обявен за мъртъв още на територията на хотела Casa Medina.

Foo Fighters трябваше да свирят на колумбийска земя по време на фестивала Estereo Picnic Festival. Сцената, на която американската банда трябваше да забие, бе превърната в бдение със свещи в памет на барабаниста.

Вследствие на смъртта на Тейлър Хоукинс, Foo Fighters разпространиха следното изявление: „Семейството на Foo Fighters е съсипано от трагичната и ненавременна загуба на нашия любим Тейлър Хоукинс. Неговият музикален дух и заразителен смях ще живеят с всички нас завинаги. Сърцето ни е със съпругата, децата и семейството му и молим личният им живот да бъде третиран с най-голямо уважение в този невъобразимо труден момент.“

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.