Soundtrack.bg
Studio 666

Foo Fighters пуснаха нов трейлър на хорър филма си Studio 666 (ВИДЕО)

Рок великаните Foo Fighters зарадваха феновете си с чисто нов трейлър на предстоящия им хорър-комедиен филм Studio 666. И докато трейлърът не разкрива нови детайли около сюжета на лентата, успяваме все пак да добием допълнителна представа за това, което предстои да видим.

Преди няколко дни ви информирахме, че премиерата на филма ще бъде съпътствана и от излизането на траш метъл албум от Foo Fighters, който те записват под името Dream Widow.

Самият Дейв Грол споделя, че когато някой му е предложил да се заснеме хорър филм с участието на американската банда, той е помислил, че това е „най-глупавото нещо, което е чувал през живота си“. Постепенно обаче Грол и останалите са преценили, че това може би е наистина интересна идея, която ще се хареса на рок феновете, а и не само.

Вижте и въпросния трейлър, но ви предупреждаваме, че определено има някои сцени, които не са предазначени за хора със слаби стомаси:

Сюжетът на Studio 666 разказва за рок банда, която прави голямата грешка да отиде да записва музика в имение, обитавано от зли сили. В тамошното мазе групата намира стар албум, записан преди четвърт век, дело на банда на име Dream Widow. Постепенно обаче става ясно, че това откритие ще доведе до не особено приятни неща, защото злите сили ще бъдат пуснати на свобода.

Режисьор на Studio 666 е Би Джей МакДонъл, като във филма участват всички членове на Foo Fighters. Роли в лентата имат и актьорите Уитни Къмингс, Уил Форте, Джена Ортега, Лесли Гросман и Джеф Гарлин. Премиерата на Studio 666 е насрочена за 25 февруари, а ние нямаме търпение да го гледаме.

Дейв Грол разказа и как се е стигнало до краткото участие на музикалната звезда Лайнъл Ричи във филма.

„Всъщност това беше написано в сценария. Сценаристите не знаеха, че аз всъщност го познавам лично. Когато прочетох сценария, просто казах – „О Боже, нека просто му пишем едно съобщение! Така му писах и го питах – „Пич, тук снимаме един хорър филм, искаш ли да участваш?“

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.