Soundtrack.bg

Пуснаха първи трейлър на новия филм на Райън Рейнолдс (ВИДЕО)

Стрийминг платформата Netflix разпространи първи трейлър на филма The Adam Project – най-новият проект на холивудската звезда Райън Рейнолдс.

Лентата е в sci-fi жанра, а нейн режисьор е Шон Леви („Свободен играч“). Във филма Рейнолдс влиза в ролята на мъж, който пътува назад във времето, за да потърси важен съвет от 13-годишното си „аз“. Впоследствие двамата ще се отправят в търсене на починалия им баща.

Освен Райън Рейнолдс, част от актьорския състав на The Adam Project са популярни имена като Марк Ръфало, Зоуи Салдана, Дженифър Гарнър и Катрин Кийнър. На този етап знаем, че Ръфало ще изиграе бащата на главния герой и ще влезе в ролята на физик. Катрин Кийнър пък ще изиграе злодея, откраднал важна технология от героя на Марк Ръфало.

Съвместната работа на Райън Рейнолдс и режисьора Шон Леви в „Свободен играч“ определено бе добра, поради което се надяваме, че и The Adam Project ще задържи това ниво. Вижте и трейлъра на продукцията:

В свое интервю Райън Рейнолдс определи The Adam Project като „много личен филм“, поради което той му прилича на sci-fi класики от 80-те години като „Извънземното“ и „Завръщане в бъдещето“.

Един от следващите проекти на Рейнолдс носи името If, където той ще играе под режисурата на Джон Кразински („Нито звук“). По-сериозни подробности относно сценария все още не знаем, но актьорският състав блести с имена като Стийв Карел, Фийби Уолър-Бридж и самия Джон Кразински.

Остава да видим и дали комиксовият герой на Райън Рейнолдс Дедпул ще се появи в предстоящия филм на Marvel „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“. Самият Рейнолдс категорично отрича да е част от лентата, но ви напомняме, че същото правеше и Андрю Гарфийлд преди „Спайдър-мен: Няма път към дома“. Доста фенове на Marvel обаче са убедени, че най-устатият супергерой ще дебютира в MCU именно в предстоящия филм за Доктор Стрейндж. Остава да почакаме и да видим.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.