Soundtrack.bg

Следващият албум на 50 Cent ще бъде последен

Една от хип-хоп легендите 50 Cent обяви, че следващият му албум ще бъде последният дългосрочен такъв. Той обаче поясни, че това не означава оттегляне от музиката като цяло.

Последният засега студиен албум на 50 носи името Animal Ambition и излезе през 2014 година, което прави вече почти десет години без ново студийно заглавие. От известно време насам 50 Cent намеква за следващия си албум, който вероятно ще можем да чуем съвсем скоро.

В скорошно интервю рапърът говори за спинофа на сериала Power, който ще носи името Force и ще бъде фокусиран върху образа на Томи. Той дискутира един от последните си постове в Instagram, който предизвика множество реакции заради следния кепшън: „Усмихнете се, следващият ми албум ще бъде последен за мен“.

Попитан за въпросния пост, 50 потвърди, че това ще бъде последният му дългосвирещ албум, но въпреки това ще продължи да издава нова музика и в бъдеще. Голяма част от нея ще бъде свързана с проектите му в областта на киното и сериалите.

До този момент 50 Cent е издал пет студийни албума – Get Rich Or Die Tryin (2003), The Massacre (2005), Curtis (2007), Before I Self Destruct (2009) иAnimal Ambition (2014). Освен това, той има и два издадени албума под шапката на формацията G-Unit – Beg For Mercy (2003) и T.O.S. (Terminate On Sight) (2008). За последно 50 Cent издаде нов материал за сериала Power Book IV: Force, изненадвайки феновете с песента „Power Powder Play“.

Спокойно можем да кажем, че в последните години 50 Cent обръща далеч повече внимание на работата си в телевизията. Сериалът Power бе в ефир между 2014 и 2020, като вече има и три негови спинофа. Вероятно той вече е изгубил страстта към музиката, каквато имаше преди 20 години, което е и до голяма степен нормално. Сега обаче 50 може да се фокусира изцяло върху работата си в нови сфери, каквато е телевизията и киното. Ние му пожелаваме успех и със сигурност от време на време ще си пускаме старите му парчета.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.