Soundtrack.bg

„Пазители на галактиката“ 3 ще е сбогуване с тези герои

Един от предстоящите филми на Marvel „Пазители на галактиката“ 3 ще бъде сбогуване с героите, които вече така добре познаваме от филмите на Джеймс Гън, а и не само. Самият Гън потвърди, че предстоящият трети филм от „Пазителите“ ще бъде последен с този екип на ексцентричните герои, правещи чудеса от храброст в Галактиката.

Говорейки в подкаста Hero Nation на Deadline, Джеймс Гън заяви: „Това е краят за нас. Това е последният път, в който ще видим този отбор от пазители“.

Интересното в случая е, че Джеймс Гън използва фразата „този отбор от пазители“, което предполага, че не е изключено в бъдеще отново да видим филм от „Пазители на галактиката“, но с други персонажи.

Едно обаче е сигурно – за последен път ще видим Крис Прат като Стар-Лорд, Зоуи Салдана като Гамора, Дейв Баутиста като Дракс, Брадли Купър като Рокет, Вин Дизел като Грут, Карън Джилиан като Небула и Пом Клементиеф като Богомолката.

Говорейки за „Пазители на галактиката“ 3, Джеймс Гън каза: „Голям е! Толкова е, толкова е голям и мрачен, и различен от това, което хората очакват да бъде“.

Култовият режисьор добави: „Просто искам да остана верен на героите и историята. Искам да дам на тези хора и завършека, който те заслужават. Това обаче винаги е малко страшно“.

Една от новините около третия филм за „Пазителите“ е включването в актьорския състав на Уил Полтър, който ще влезе в образа на Адам Уорлок – добре познат персонаж от комиксите. Неговата поява бе подсказана по време на финалните кредити на втория филм.

„Пазители на галактиката“ 3 се очаква на кино екраните през месец май 2023 година.

В същото време Джеймс Гън се радва на успеха на спиноф сериала „Миротворецът“, като той планира и още един спиноф сериал, базиран на „Отрядът самоубийци“. Гън написа всичките осем епизода на първи сезон на „Миротворецът“, като в момента шоуто е едно от най-успешните в света.