Soundtrack.bg

Стив Карел и Джон Кразински се събират за първи път след „Офисът“

Двама от най-култовите актьори в ситкома „Офисът“ се събират за първи път в общ проект откакто популярният сериал приключи преди почти десет години. Става дума за Стив Карел и Джон Кразински, които в „Офисът“ изиграха ролите на съответно Майкъл Скот и Джим Халпърт.

Новият филмов проект носи името If, а самият Кразински ще влезе и в ролята на режисьор и сценарист. Той вече има опит в това поприще, имайки предвид, че създаде и режисира супер успешните хоръри „Нито звук“. Освен Кразински и Карел, участие в If ще взимат още имена като Райън Рейнолдс, Фиби Уолър-Бридж, Фиона Шоу, Алън Ким, Кейли Флеминг и други.

Deadline ни информира, че историята на If е по идея на Джон Кразински и ще разкаже за дете, което прави опит да възстанови изгубеното си въображение. Първоначално проектът носеще името Imaginary Friends, но впоследствие това бе съкратено до If.

Стив Карел и Джон Кразински по време на играта си в „Офисът“

В своя Instagram Джон Кразински показа някои от лицата на актьорите в новия си проект и написа – „Ами ако един ден успея да събера мечтания си актьорски състав?“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Krasinski (@johnkrasinski)

 

Със сигурност милионите фенове на „Офисът“ се чувстват развълнувани от новината. Няма никакъв спор, че именно Стив Карел и Джон Кразински имат два от ключовите и най-важни персонажи в легендарния ситком. Ако все още не сте гледали „Офисът“, а само сте слушали за него, в момента той е наличен в платформата на Netflix и можете да го гледате там.

Това ще бъде трети филм на Джон Кразински като режисьор след двата му успешни опита с хоръра „Нито звук“.

В същото време създателят на „Офисът“ Грег Даниълс призна, че не е изключено скоро актьорите от сериала да се съберат в така модерните напоследък reunion формати. Това вече сториха актьорите от „Приятели“ и „Хари Потър“, като със сигурност подобни идеи предизвикват интерес във феновете.