Soundtrack.bg

Превърнаха изблиците на Гордън Рамзи в метъл парче (ВИДЕО)

Кулинарното риалити Hell’s Kitchen е известно с нестандартната си концепция, а именно, че главният готвач във формата има навика да крещи и да обижда участниците по всякакви начини, каквито успее да измисли. В България в тази роля влиза шеф Виктор Ангелов, но като цяло най-известният в световен мащаб е Гордън Рамзи. Не знаем дали и в реалния живот той има навика да се държи така, но в предаването определено е доста груб и унижаващ останалите.

Ютубърът Андре Антунес излезе с доста интересна идея, а именно – да превърне един от изблиците на Рамзи в Hell’s Kitchen в хеви метъл парче. Във видеото виждаме екранът разделен на две, като от едната страна е Андре със своята китара, а от другата – кадри от кулинарния риалити формат с Гордън Рамзи. Клипът бе постнат преди по-малко от две седмици, но вече има повече от 155 хиляди гледания.

Вижте го:

Това не е единственото супер популярно и креативно видео на Андре Антунес.

В неговия канал можем да открием всевъзможни неща, като например видео, което показва как той свири в дует с пералнята си, а видеото има почти 10 милиона гледания. Макар и повечето му видеа да са забавни и дори пародийни, сайтът Guitar World всъщност пише, че уменията на китарист на Андре изобщо не са за подценяване. Напротив, той се справя повече от добре и успява да изпълни верните тонове, за да може музиката да си пасва възможно най-добре с кадрите от видеото.

Иначе макар и да е пълен кретен в Hell’s Kitchen, в реалния живот Гордън Рамзи е носител на Ордена на британската империя и изключително уважавана личност на територията на Великобритания. Веригата му от ресторанти Gordon Ramsey Restaurants е носител на общо 16 звезди „Мишелин“, а появата му в различни телевизионни формати спомогна за широката му популярност в цял свят. През 2020 година списание „Форбс“ изчисли, че благосъстоянието му е достигнало около 70 милиона долара.