Soundtrack.bg

Комикс феновете искат нов „Спайдър-Мен“ с Андрю Гарфийлд

Завръщането на Андрю Гарфийлд като Питър Паркър в „Спайдър-Мен: Няма път към дома“ възобнови желанието на комикс феновете да видят и трета част на „Невероятният Спайдър-Мен“ с него в главната роля.

Американският актьор се е снимал в две части на „Невероятният Спайдър-Мен“, преди Sony да се откажат от идеята за трети филм. Причина за това стана слабото представяне на втория филм, който не постигна очакваните резултати от страна на студиото.

Появата на Андрю Гарфийлд и Тоби Макгуайър в новия филм на Marvel обаче отново запали ентусиазма на феновете. Все повече от тях настояват да видят „Невероятният Спайдър-Мен“ 3, след като Гарфийлд ни показа, че не е забравил как да вкарва мрежите в употреба. Неговата поява и тази на Тоби Макгуайър в „Спайдър-Мен: Няма път към дома“ със сигурност е едно от най-запомнящите се събития в историята на комиксовите филми изобщо. Събитие, което предизвика възгласите на феновете в кино салоните.

Изданието Comicbook.com пише за скорошната му поява следното: „Андрю Гарфийлд „открадна“ толкова много сцени в „Спайдър-Мен: Няма път към дома“ със своето трагикомично (и мета) представяне като Питър 3. След като им беше напомнено за всичко онова, което Андрю може да бъде като Спайдър-Мен, феновете сега искат Sony да направи и „Невероятният Спайдър-Мен“ 3.

Социалните мрежи се напълниха с призиви не само на фенове, но и на журналисти и обществени фигури за евентуален трети филм от „Невероятният Спайдър-Мен“. Почти сигурно е, че и самият Андрю Гарфийлд не би имал нищо против неговата лична история като Питър Паркър да бъде завършена по подобаващ начин. В социалните мрежи дори вече е активен хаштагът #MakeTASM3, като всеки фен на тази идея може да подкрепи общата кауза чрез него.

Първите два филма от „Невероятният Спайдър-Мен“ излязоха на голям екран съответно през 2012 и 2014 година. В тях Питър Паркър се изправи срещу иконични злодеи като Гущера, Електро и Зеления Гоблин. А дали приключенията му ще продължат – това предстои да видим.